250 dkg margarin
150 dkg barna cukor
1 vaníliás cukor
csipetnyi só
2 tojás
300 dkg liszt
fél tasak sutopor
15 dkg étcsoki
10 dkg dió
Eloszor a puha margarint kell a cukorral és a tojásokkal kikeverni, majd johet bele minden száraz hozzávaló. A masszához adjunk osszetordelt csokit és diót. Ha az egész osszeállt, vizes kiskanállal halmokat formálunk a kikent tepsibe, majd kozepes hofokon kb. 6 percig aranybarnára sutjuk.
Ha azt szeretnénk, hogy lapos korongokat kapjunk, kevesebb liszttel dolgozzunk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.