Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 19 szombat Emma névnapja

Főoldal » Coliva, Árpakása gyöngy

felvitel dátuma: 2013-10-14 13:45:22       mai nézettség: 1       nézettség: 2299
részletes recept
Coliva, Árpakása gyöngy
Hozzávalók 1 személyre:

1 csésze árpakása (búza)
3csésze viz
1 kiskanal so
300 g cukor
500g dio (orolt)
kevés citromhéj
1 vaniliacukor
szóráshoz tetejére őröltkeksz
rumeszenc

Előkészületi idő: 50 perc


Elkészítés:

Megfőzzük az árpakását sóval. Főzés után hozzáadod a cukrot, diót, és kakaót(1 kanál), rumot, vaníliacukrot és a narancshéjat.
Tetejét megszórod őrőltkeksszel, v kókuszreszelékkel, s díszíted ahogy szeretnéd. Jó étvágyat hozzá!

Ez nálunk egyházi étel az ortodoxoknál, halotti misékre készítik, de nagyon finom, és egészséges, főleg ha nem félünk a kalóriáktól. Hidegen tálalva isteni:)!

Szakács: baba


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*