70dkg fejeskáposzta,25dkg sárgarépa,1apró vöröshagyma,1evkanál só.
Mártásához: 8evkanál majonéz, 4 evkanál tejföl ,2-2evkanál méz és citromlé, félcsokor petrezselyem, örölt fehérbors, 1 kiskanál reszelt torma/ecetes is jó/
A salátához az összes zöldséget felaprítjuk./Én robotgépbe nagyobb darabokra szelve beledobom és 3-4 fordulat alatt elkészítem / Egy nagy tálba tesszük,megsózzuk és 40 percig állni hagyjuk . Ezután hideg vizzel szűrőkanálon keresztül leöblítjük,jól kinyomkodjuk. A majonézt, tejfölt, mézet és a citromlét kikeverjük, felaprított petrezselyemmel megszórjuk, borssal ,sóval és tormával ízesítjük.A zöldséget beleforgatjuk és 1 órát letakarva hideg helyen érleljük.
Húsokhoz egy nagyon finom vitamin saláta.Érdemes kipróbálni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.