A citrom héját lereszeljük, majd a levét kifacsarjuk. A habport összekeverjük a tejjel, elkezdjük felverni, hozzáadjuk a cukrot és teljesen kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a tejfült, majd a citrom héját és levét. Az egészet habverővel még eldolgozzuk kicsit. Ha lehet akkor verünk még rajta egy keveset. Egy jénai vagy tepsi alját kitesszük babapiskótával, kenünk rá a citromos krémből. Addig folytatjuk a rétegezést amíg a hozzávalók el nem fogynak. Arra figyeljünk, hogy a tetejére krém kerüljön. A tetejét ízlés szerint díszíthetjük. Pár órára hűtőbbe tesszük, majd lehet is fogyasztani.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.