Hozzávalók tészta:
8 db. L-es tojássárgája
8 ek. eritrit
1 tk. folyékony édesítő
6 csapott ek. liszt
2 ek. kakaópor
1 cs. sütőpor
1,5 dl. étolaj
Elkészítés Tészta:
A tojássárgákat az édesítővel felhabosítom, beleteszem, a kakaóport, a sütőport, az olajat, tovább keverem, majd a lisztet is hozzáadom, (nem kell megijedni, ha esetleg keménynek tűnne a tészta) végül, a keményre vert tojásfehérjéket fakanállal lazán belekeverem és 35 x 40 cm-es tepsibe téve 175 fokra előmelegített sütőben megsütöm.
Tűpróbával ellenőrzöm, hogy megsült-e. (kb. 30-35 perc)
Zselé elkészítés:
A limonádét az édesítővel feltesszük főni, majd a pudingokat egy kevés vízzel,összekeverjük és beleöntjük a fővő limonádéba, felfőzzük és levesszük a tűzről.
A tészta összeállítása:
A tésztalapra rákenjük a túrós krémet, majd egyenletesen rákenjük a zselés krémet.
Jól kifűtjük és tetszés szerint felszeletelve kínáljuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját régi receptünk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.