Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Citromos tejfölös sült ponty

felvitel dátuma: 2011-12-10 07:56:17       mai nézettség: 1       nézettség: 4931
részletes recept
Citromos tejfölös sült ponty
Hozzávalók 4 személyre:

1-2 kg ponty

tejföl a hal mennyiségétől függően /kb 320g-os tejföl/

hal fűszerezéséhez izlés szerint fűszerek

kevés zsír a sütéshez

1 citorm leve

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Halat miliméter vastagon beirdaljuk, izlésünk szerint fűszerezzük. 2 óra hosszáig állni hagyjuk a befűszerezett halat. Majd a tejfölt a citrom levével összekeverjük és a hal mind két oldalát bekenjük a tejföllel.Kevés zsirral kikent tepsibe helyezzük a halakat. Előmelegitett sütőben készre sütjük. / Sütés közben forgatjuk hogy szép pirosra süljön mindkét oldala/ Izlés szerinti körettel tálaljuk.

Szakács: garden


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*