1-2 kg ponty
tejföl a hal mennyiségétől függően /kb 320g-os tejföl/
hal fűszerezéséhez izlés szerint fűszerek
kevés zsír a sütéshez
1 citorm leve
Halat miliméter vastagon beirdaljuk, izlésünk szerint fűszerezzük. 2 óra hosszáig állni hagyjuk a befűszerezett halat. Majd a tejfölt a citrom levével összekeverjük és a hal mind két oldalát bekenjük a tejföllel.Kevés zsirral kikent tepsibe helyezzük a halakat. Előmelegitett sütőben készre sütjük. / Sütés közben forgatjuk hogy szép pirosra süljön mindkét oldala/ Izlés szerinti körettel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.