A tésztához:
20 dkg liszt
7,5 dkg nádcukor
csipetnyi só
1 tojás
10 dkg hideg vaj felkockázva
reszelt citromhéj
3 ek frissen facsart citromlé
Tetejére:
néhány kocka étcsokoládé és fehér csokoládé
2 ek étolaj
A tésztához való alapanyagokat osszegyúrjuk, fóliába csomagolva fél órára a hutobe tesszuk. Kozben a sutot 180 fokra elomelegítjuk.
Kézzel kis rudakat formálunk belole, és sutopapírral bélelt tepsiben 10-12 perc alatt megsutjuk.
Goz felett felolvasztjuk az étcsokoládét, amelyet 1 ek étolajjal elkeverunk. Majd egy másik habustben is felolvasztjuk a fehér csokoládét, amelybe 1 ek étolajat keverunk. Elobb az étcsokoládét, majd a fehér csokit csurgatjuk rá a rudakra.
Megjegyzés: Étcsokoládé helyett használhatunk tejcsokit is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.