Előmelegitjük a sütőt 200 fokra.
A víz kivételével a piskóta hozzávalókat egy nagy tálban elektromos habverővel 1percig keverjük, majd hozzáadjuk a forró vizet.
Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe átöntjük a tésztamasszát, elsimítjuk. és 8-10 percig sütjük (sütés közben nem szabad kinyitni a sütőajtót!).
Kiveszzük a sütőből, és 5 percig a tepsiben pihentetjük, majd porcukorral megszórt sütőpapírra borítjuk és letakarjuk további 5 percre egy nedves konyharuhával, majd felcsavarjuk a sütőpapírral együtt, és hagyjuk kihűlni.
A citromkrém elég időigényes:
Gőz felett (lábosban is meg lehet próbálni) sűrűsitjük a 2 tojássárgáját, 1 citrom levét,és héját, 10 dkg vajat és 10 dkg cukrot.
Rákenjük a tésztára és felcsavarjuk.
Jó étvágyat kivánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.