1 l víz
2 citrom kifacsart leve
1 ek méz
reszelt citromhéj
vanília (lehet vaníliás cukor/vaníliaaroma/vaníliakivonat/vanília rúd)
Felteszem a vizet foni a citrom kifacsart levével és a vaníliával, belekeverem a mézet és a reszelt citromhéjat is. Amikor forrni kezd, leveszem a tuzrol és hagyom kihulni. Hogy még jobban osszeérjenek az ízek, beteszem a hutobe néhány percre.
TIPP: Ásványvízzel is fel lehet higítani. Nem szukséges melegíteni a vizet, csak csapvizet használtam, amely nem egészséges, mert a kútból nyerjuk a vizet. Jégkockákkal, citromkarikával diszíthetjuk.
(Eredeti recept: kézugyességdolga.blogspot.com)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.