Még csak most irtam le a recit, és ki kell probálnom.....utána tudok véleményt irni....addig is köszönöm szépen...
Tészta:
Krém:
Új Hullám Tálkában felfuttatjuk egy kis langyos tejben a szalagálét.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk az Új Hullám 2l-es tálban. 3 részre osztjuk, Gyúrólapon vékonyra kinyújtjuk a TW Nyújtóval. Szilikon Sütőlapon világosra sütjük.
A krémhez fél liter tejet felteszünk forrni a 2,8l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedényben. Fél literbe pedig teszünk 25 dkg cukrot, 3 tojás sárgáját, 10 dkg lisztet. Jól kikeverjük a Konyhai Mindenttudóban a keverőkar betéttel.
A forralt tejhez öntjük, és krém keménységűre főzzük.
A tojásfehérjéből habot verünk a Gyorskeverőben.
Mikor a krém kissé kihűlt beletesszük a habot, egy vaníliáscukrot, a Konyhaművész Reszelővel belereszeljük a citrom héját, hagyjuk teljesen kihűlni, és megtöltjük a lapokat.
Bőségesen porcukrozzuk a tetejét az Új Hullám porcukorszóróval vagy Konyhaművész Univerzális Szóróval.
Másnap szeleteljük, mikor a lapok már megpuhultak. A TW Sajtszeletelő Késsel nagyon szépen tudjuk szeletelni, mivel a kialakítása olyan, hogy nem ragad hozzá semmi.
Javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.