Nagyon ízlett, és aki kóstolta szintén megcsinálta, én már több alkalommal elkészítettem
Fél liter tejföl,1 citrom leve és reszelt héja, 14-evőkanál finom kristálycukor,3 vaniliás cukor, fél liter tejszín ,bármilyen gyümölcs,400gr baba piskóta.
4-literes jénai tál.
Elkészítés:
A tejfölt,cukrot,vaniliás cukrot,az 1 citrom reszelt héját,és levét,jól összedolgozom.
Majd a tejszínt kemény habbá verem és a tejfölös masszával kézi habverővel bele forgatom.
A jénai tál aljára krémet simítok,erre 1 sor baba pikótát rakok,erre újra masszát ,majd egy sor meggyeterre baba piskóta,újra massza és igy tovább a tetejére massza kerüljön,s a tetejére meggyet v. bármilyen gyümölcsöt tehetünk.
25 pec alatt kész:
3-órára hűtőbe tesszük .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.