Nagyon jól néz ki,gondolom finom lehet!Ahogy időm lesz,megfogom csinálni,és beszámolók arról ahogy sikerült.
4 egész csirkecomb (vagy tetszőleges alkatrészek) 1 citrom só, bors, majoránna 5 dkg vaj
A csirkecombokat megmossuk, sóval, borssal, majoránnával ízesítjük. Tupper Tepsibe fektetjük(hagyományosban is ugyanúgy készíthető). A citromot megmossuk, sárga héját ráreszeljük a húsra, majd kettévágjuk, és a levét ráfacsarjuk. Mellékockázzuk a vajat, parányi vizet öntünk alá, majd fólia alatt 45-50 perc alatt megpároljuk (csirke életkorától és húsvastagságtól függően!). Aztán a fóliát levéve ropogós pirosra sütjük. Citrom karikákkal díszítjük! Szerecsendióval illatosított habos krumplipürével vagy rizi-bizivel tálaljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.