Nagyon finom egyszerű kezdőknek is ajánlom..
Elkészítés:
Sütünk két 8 tojásos piskótát, lekvárral megkenjük és piskóta tekercsnek feltekerjük. Hagyjuk hűlni, közben elkészítjük a krémet.
A tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük a citromok levét és reszelt héját.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe.
A piskótatekercset felszeleteljük, majd kibélelünk vele egy kerek jénai tálat.
Elkezdjük a krémet felváltva rétegezni a piskótával egészen míg a tetejére nem érünk.
Én egy éjszaka hűtőben tartom másnap szeletelem.
Nagyon finom,és igazán pikáns ez a torta
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.