Hozzávalók: 4 tojás,8 ek víz, 30 dkg porcukor,1 cs sütőpor, 25dkg liszt,1 reszelt citromhéj csipet só, Krém:25 dkg mascarpone, 3 dl tejszín, 2 ek porcukor,1 citrom reszelt héja
Elkészítés: |
A tojások sárgáját a langyos vízzel összehabosítjuk, majd a cukorral fehéredésig keverjük. |
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.