Egyszerű étel!
citrom levél: 4 db
fahéj: csipetnyi
tojás sárgája: 4 db
cukor: 5 dkg
citrom: 2 evőkanál
citrom: 4 karika
víz: 2 l
A citrom leveleket, citromlevet, fahéjjal felforraljuk 2 liter vízben.
Elhabarjuk a tojássárgáját cukorral, amig tartós hab nem lessz.
A tojások felvert habjával galuskákat szaggatunk a levesbe.
Citrom karikával díszítjük, majd hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.