3 ek cukor
10 dkg Rama
6 dl tej
1/2 l növényi tejszín
1 cs habfixáló
1 nagy tejföl
41 dkg babapiskóta
1 citrom reszelt héja és leve
vaníliás-cukros tej
A tejszínt, a cukrot és a habfixálót 10 perc alatt kemény habbá verem. Hozzáadom a tejfölt,
a citrom levét és reszelt héját, az olvasztott Ramát, majd kikeverem. A piskóta felét
vaníliás-cukros tejbe beáztatom pár percre, majd egy tál, vagy tortaforma aljára rakom.
Erre rákenem a krém felét és ismét vaníliás-tejbe áztatott piskóta következik és a krém
második felét is rákenem. Tortadarával díszítem és hűtőben pár órát hűtőm, majd tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.