Mindig is szerettem volna csinálni, de nem volt receptem,Most a Tiédet viszem is, köszönöm.
citromfű/menta
6 liter víz
3 citrom
4 kg cukor
4 dkg citromsav
6 gr nátrium-benzoát
10 literes tálnyi levágott citromfüvet és három kifacsart citrom héját le kell forrázni 6 liter vízzel, majd hűlni, hagyni. Hagyjuk állni 24 órát, sokkal intenzívebb lesz az íz! Ha kihűlt, le kell szűrni, bele kell keverni a három citrom levét, 4 kg cukrot, 4 dkg citromsavat és 1 kiskanál (6 gr) Nátrium-benzoátot, amit fél deci forró vízben feloldunk, hagyjuk kihűlni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.