5 megmosott citrom
1 l víz
40 dkg kristálycukor
3 db tojásfehérje
A cukrot egy edénybe rakjuk, ráontjuk a vizet. Addig melegítjuk a tuzon, amíg a cukor fel nem olvad. Mikor a cukor elolvadt benne, hulni hagyjuk és kozben a citromok levét kifacsarjuk. A kihult cukros vízhez beleontjuk a citromlevet, adhatunk hozzá reszelt citromhéjat is, elkeverjuk. Egy muanyag dobozba ontjuk és a felvert tojásfehérjéket hozzákeverjuk. Fagyasztóba tesszuk és félóránként megkeverjuk.
(Eredeti recept: sutigyár)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.