Hozzávalók: 3 X 4 tojásból piskótát sütünk
Krém: 3 vaníliás puding, 2 dl citrom kicsavart leve,2 dl víz 25 dkg ráma cukor ízlés szerint,olvasztott csokoládé a díszítéshe
tojás sárgát, 8 dkg porcukorral habosra keverünk,majd 4 EK lisztet hozzá adunk ezt
3 x kell elkészíteni
Krém:
A rámát porcukrot habosra keverni, a pudingot, vízzel és a citromlével meg főzni, kihűteni és a kettőt kihabosítani.
A piskótát egy csíkon megkeni krémmel, majd elvágni, és ezt a műveletet addig csinálni míg elfogy a piskóta. Majd csokival díszíteni és kisdarabokra szeletelni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.