2 fej saláta
3 gerezd fokhagyma
1 csésze felkockázott bagett
3 ek olívaolaj
5 dkg parmezán sajt
Öntet:
2 tojássárgája
1 kk mustár
Só
1 dl olívaolaj
8 szardellafilé
4 gerezd fokhagyma
1 ek worcester mártás
Fél citromleve
A salátaleveleket megmossuk. 3 gerezd fokhagymát összezúzunk majd barnára pirítjuk benne a bagettet.
A tojássárgákat keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a mustárt, sót, belecsurgatjuk az olajat.
Fokhagymát, citromlevet, worcester szószt, és még egy kis sót.
A salátalevél darabkákat belekeverjük a bagettkockákkal együtt Rátesszük a mártásra a szardellafilét.
Tányéron elrendezzük és parmezánt szórunk a tetejére.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.