1 kisebb kínai káposzta
4-5 gerezd fokhagyma
40-50dkg csirkemell
1 üveg tatármártás
A csirkemellet felszeleteljük csíkokra és kevés olajon megpároljuk.Ízesítjük sóval borssal.
A kínai káposztát apróra felaprítjuk egy tálba tesszük rá a csirkemell szeleteket,átnyomjuk a fokhagymát és hozzáadjuk majd belekeverjük a tatármártást.
Jól elkeverjük az egészet és néhány órát hagyjuk pihenni hideg helyen hogy összeérjenek az ízek.
Kínálhatjuk rizzsel vagy magában is nagyon finom gyors kaja.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.