6-8 db babérlevél
2 dl víz
6 db cékla
ízlés szerint só, cukor, szemes bors, sköménymag
A céklát egészben a hajával bővízben felteszem főni. Mikor már puha akkor leveszem kihűtöm,
megpucolom és vékonyan felkarikázom.
Egy nagyobb tálba beleteszem.
Elkészítem a levét a vizet a cukorral, sóval, köménymaggal, borssal, babérlevéllel felforralom és
azonnal leöntöm vele a céklát. Hagyom kihűlni így is lehet fogyasztani, de az ízek akkor érnek jobban
össze ha egy napot hagyom állni és közben többször megmozgatom a céklát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.