A tésztát sós vízben tedd fel főni. A bacont csíkozd fel, és az olívaolajon pirítsd meg. Add hozzá a fokhagymát, vöröshagyma krémet, majd a gombát és a felszeletelt paradicsomot. Fedő alatt párold puhára.
A tojás sárgáit keverd össze a főzőtejszínnel, a reszelt parmezánnal és egy kevés borssal, egy csipetnyi szerecsendióval. A tésztát szűrd le, és egy kevés főzőlével keverd el a szalonnával, úgy, hogy még tűzön van. Öntsd rá a tojásos keveréket, és rázogatva dolgozd el, de figyelj, hogy a tojás ne csomósodjon össze. Azonnal tálald még egy kis sajttal megszórva.
Öblítsd le egy pohár szobahőmérsékletű vörösborral.
Jó étvágyat kívánok !
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.