Szeretem a tortáidat, mert finomak és gyonyoruek!!!!!!!!!!!! Pusssssz:)))
piskóta:
10 tojás
10 kanál liszt
10 kanál cukor
1 cs. sütőpor
áztató:
1 bögre tejjel vagy vízzel elékszített capuccino(ez ízélsre van bízva)
Krém:
8 dl tej 1.5%os
8 evők cukor
2 vanília ízű pudingpor
1 rama
3 dl felvert tejszín
1 vaníliás cukor
diszítésnek virágok és cukorgyöngy
10 tosából piskótát sütünk,ha meghült 3-ra felvágjuk.
Majd amíg hül krémet főzünk.( dl tejből 2 van.pudingból és 8 evők.cukorból.Ha kihült 1 ramaval kikeverjük.Elkészítünk egy bögre ízlésünknek megfelelő capuccinot(3 dl).A krémet 3 részre osztjuk.A piskóta első részére kenjünk a az egy harmadát majd rá a piskóta közepe erre locsoljuk a capuccinot majd a második harmad krém és a piskóta tetej.Így rétegezzük a tortát ,betöltjük.Majd a harmadik harmaddal kívűlről vonjuk be .
Ha kész betesszük a hűtőbe egy éjazkára ,de ha sietünk akkor2-3 órára elég.felverrt tejszínnel diszítem amibe 1 van.cukrot teszek.majd nyomózsákba töltöm csillagcsővel diszítem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.