Csodálatos!!!!
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
5 dl tej
egy tábla étcsokis bevonó (15 dkg)
2 csomag tejszín ízű pudingpor
2 evőkanál kávépor
2 evőkanál capuccino por
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk nagy tepsiben, 180 fokon 17 perc alatt.
Az 5 dl tejben megfőzzük a pudingport, amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, majd kétfelé osztjuk.
Az egyik felébe a kávét, a másik felébe pedig a capuccino port keverjük. Először a capuccinós krémet kenjük a piskóta tetejére, majd a kávés krémet kenjük rá a capuccinós krémre. Tetejére csokimázat kenjünk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.