kár,hogy a sok reklám között elveszik a lényeg :-((
A burgonyát az Univerzális Zöldséghámozóval meghámozom, majd a TW Új Generációs Konyhai Késsel kockákra vágom.
A Mesterszakács Nyeles Főzőedényben, annyi vízben, ami éppen ellepi, puhára főzöm, kicsi sót adva hozzá.
Mikor megfőtt a burgonya, leöntöm róla a vizet, és a Mesterfogás Krumplinyomóval összenyomom.
A főzővízből kimérem a szükséges 2 dl-t, a Konyhaművész 0,5l-es Mérőkancsóba.
A hozzávalókat a Duplafalú Ablakos Kelesztőben összedolgozom, kelesztem.
Ha megkelt, kicsit átgyúrom.
Kerek UltraPlusz vagy Kerek UltraPro edénybe teszem, amit egy kis kókuszzsírral kikenek, a kenyér tetejét szépen bevagdosom, és ráteszem az edényre a tetejét.
180 fokon kb. 30 percig sütöm.
Ha kész, vízzel átkenem.
3-4 napig friss marad!
Az elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
kár,hogy a sok reklám között elveszik a lényeg :-((
Kedves bazsuzsau. Nem veszik el, így kell lennie. Fajta étel receptek Receptek Tupperware edényekben (99)
Bocsi de ha valakinek nincsenek ilyen szuper eszkozei es edenyei akkor nem is keszitheto el? Vagy nem tud kokuszzsirhoz jutni?
Kedves Edit. Hagyományos eszközökkel is elkészíthető természetesen, és a kókuszzsír helyett pici olajjal, vagy vajjal is kikenheted az edényedet. De ez a kategória, mint az előző válaszomban is láthatod, a Tupperware edényeket mutatja be és ajánlja. Sok embernek van már, és itt ötleteket kap a használatukhoz. 20 éve használom ezeket a termékeket, előtte én is mindent hagyományos eszközökkel készítettem.
Egyébként kókuszzsír már nagyon sok helyen kapható, de én elsősorban BIO boltban szerzem be.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.