Hozzávalók: 1 kg burgonya, 2 egész tojás, 2 csapot evőkanál liszt, 1 fej fokhagyma, őrölt bors, só, delikát, 2 teáskanál paprika, étolaj a sütéséhez
Hozzávalók:
1 l paradicsomlé, 2 evőkanál liszt, kevés étolaj, zeller zöld, 1 kisebb fej vöröshagyma,só, cukor ízlés szerint
A burgonyát lereszelni,a fokhagymával együtt a többi hozzávalókkal összedolgozni és egy serpenyőben pirosra ki sütni Serpenyőbe 3 evőkanálal teszek és kanalanként el lapitom így háromdarab sül ki egyszere!
TÖBBEN KÉRDEZTÉK HOGY NYERS VAGY FŐTT BURGONYÁT KELL RESZELNI!
NYERS BURGONYÁT KELL HOZZÁ RESZELNI!!!
Paradicsom leves
Az olajjal és lisztel rántást készíteni,felönteni a paradicsomlével, sózni, ha kell cukrozni, apróra bele vagdalni a vöröshagymát, és a zeller zölddel együtt készre főzni. Lehet bele főzni vagy kevés rizst,vagy pici apró tésztát, kinek mi a szimpatikusabb.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.