1 kg burgonya
2 gyökér
2 sárgarépa
2 girizd fokhagyma
kisebb fél vöröshagyma
1 babér levél
2 csípet kömény
1 közepes fakanál só
10 dkg császár szalonna
rántáshoz
1,5 dl étolaj
1,5 kanál liszt
2 csapott evk örölt piros paprika.
Burgonyát meg hámozuk,és a zöldségeket is,és mind meg mossuk és egy három literes lábasban főzzük,annyi vizet tegyünk a főznivalónkra,hogy jól el lepje,és főzés közben pótóljuk a víz mennyiséget,a fűszereket,sót is szalonna két három darabját is bele tettük,és így főzzük,puhára,és étolajban egy kis lisztttel rántást készítünk,és a meg főtt burgonya levesünket be rántjuk,és kicsit össze rottyantjuk,és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.