1kg burgonya
1 evk só
3 evk cukor
2 evk ecet
3 evk liszt
1,5 dl étolaj
1.,5 dl tej.
2 csípet kömény
1 babér levél. 2 dl étolaj.
A burgonyát meg hámozzuk,és karikára szeljük,meg mossuk,annyi vízbe tessszük egy lábasba főzni,hogy a víz el lepje,és a babért,a köményt,a sót együtt főzzük a burgonyával,amikor meg puhult a burgonya,hozzá tesszük a közben el készített világos rántást,de előtte burgonya törővel,kicsit meg törjük a burgonyát,és ekkor tesszük rá a rántást,és a tejet,jól el keverjük,és a cukrott is bele tesszük,és össze rottyantjuk,és az ecetett a végén hozzá adjuk,és jól elkeverjük,és kész. egy serpenyőben 2 dl étolajat tszünk és a csirke mellet meg sütjük,és a főzelékhez tállaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.