Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 8 kedd Dénes névnapja

Főoldal » Kenyér / péksütemény ételek recept » Búbos hús

felvitel dátuma: 2011-12-26 20:19:34       mai nézettség: 2       nézettség: 7824
részletes recept
Búbos hús
Hozzávalók 1 személyre:

csibetoltelék ( 2 zsemle, 2 tojás, 1 kk reszelt voroshagyma, 2 ek olajpetrezselyemzoldmajoránna, só, torott bors)

8 szelet sertésborda

5 dkg vaj vagy 2 ek olaj

5 dkg reszelt sajt (ez el is maradhat)

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

A jól kivert, besózott hússzeleteket a zsiradékon vagy roston, illetve teflonedényben zsiradék nélkul mindkét oldalukon kisutjuk. Tuzálló tálban egymás mellé ultetjuk, mindegyikre 1-1 púpos halom tolteléket nyomunk, és - ha szeretjuk - meghinthetjuk kevés reszelt sajttal is, de anélkul is finom.

Ha zsiradékon sutottuk a húst, az egészet leontjuk a pecsenyelével, ha zsiradék nélkul, akkor mindegyik megrakott hús tetejére borsónyi vajat vagy pár csepp olajat teszunk. A sutoben felso lángon addig sutjuk, amíg a toltelék át nem sult, és a teteje szép piros lett. (Készulhet borjúhúsból is.)

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*