150 gr minőségi étcsokoládé legalább 52% kakaó tartalmú (ez alatt nem ajánlom)
180 gr vaj
150 gr búza liszt
1/2 sütőpor
260 g kristály cukor
1 csomag bourbon vaníliás cukor
3 egész tojás
1 csipet só
Egy nagy keverő tálat készítsünk elő,ebbe dolgozzuk össze a masszát.
A vajat és a csokoládét gőz fölött megolvasztjuk.Ha ez megvan átöntjük a keverőtálba,ehhez tesszük a cukrot,a vaníliás cukrot,a tojásokat egyesével alaposan beldolgozzuk egy habverővel..jó nehéz massza lesz,és ebbe beleszitáljuk a sütőporos lisztet ,és jól átkeverjük hogy egynemű massza legyen..Sütőpapírral kibélelt (8X26 cm kis tepsiben készítettem) 180fokra előmelegített sütőben pontosan 30 percig sütjük.Csodásan meg fog emelkedni,kívűl ropogós lesz,és belűl krémesen lágy.a szeleteléssel várni kell leglalább 3-4 órát.különben törik!
Nagyon finom,de kalória gazdag sütemény,együk mértékkel!! jó étvágyat hozzá!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.