Nagyon jól néz ki, hamarosan kipróbálom :).
8 szelet gépsonka (kb. 15 dkg.)
25 dkg brokkoli
1,5 dkg vaj
1 ek liszt
1 dl tej
só, őrölt bors, szerecsendió
friss zöldség a díszítéshez
A brokkolit rózsáira szedjük és sós vízben puhára főzzük, majd burgonyatörővel pépesítjük.
A megolvasztott vajon világosra pirítjuk a lisztet, tejjel fölöntjük és kevergetve sűrűre főzzük.
A tűzről levéve sóval, őrölt borssal fűszerezzük, majd a brokkolipürét is hozzákeverjük.
A sonkaszeleteket egyenként megkenjük a kihűlt krémmel, fölcsavarjuk és behűtve kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.