Szokásod szerint gyonyoruséges és nagyon finom! Szeretem a toltott sajtot, ezt nem hagyom ki!
40 dkg trappista sajt
30 dkg brokkoli
10 dkg vaj
2 ek.finom liszt
2 dl tej
só
őrölt fehér bors
ételízesítő
Előkészítés: A brokkolit kevés vajon sóval, borssal, vegetával ízesítve puhára pároljuk. Villával összenyomkodjuk.
Elkészítés: A tejből, 5 dkg vajból és a lisztből besamelt főzünk. /vajas rántás, tejjel kiforralva/ A brokkolihoz adunk annyi besamelt, hogy kikeverve krémes állagú legyen. A sajtot mikróban megolvasztjuk, majd alufólián téglalap alakúra nyújtjuk. Megkenjük a krémmel és felgöngyöljük, mint a bejglit. Szorosan alufóliába tekerjük és hűtőbe tesszük 1-2 órára szeletelés előtt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.