56 dkg pulykamell filé
3 brokkoli
5 dkg sajt
5 dkg margarin
fenyőmag
só, bors
10 dkg liszt
2 dl tejszín
15 dkg morzsa
1 olaj
Elkészítjük a tölteléket.
A brokkolit megfőzzük sós vízben.
Ha megfőtt leszűrjük, összekeverjük a reszelt sajttal, margarinnal, pirított fenyőmaggal, sóval, borssal.
Hűtőbe tesszük.
A pulykaszeleteket kiklopfoljuk, fűszerezzük sóval. Beletöltjük a szeletekbe a brokkolis tölteléket. Bepanírozzuk és bő forró zsírban megsütjük.
Sütés után felszeleteljük.
Burgonya pürével, vagy vegyes körettel ajánljuk.
Vörösborral öblítsünk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.