csirkemell filé 0,60 kg
brokkoli 0,30 kg
burgonya 0.20 kg
fehérbor 0,05 l
tejszín 0,20 l
rizs 0,20 kg
étolaj a sütéshez
só ízlés szerint
őrölt szerecsendió ízlés szerint
fehérbors ízlés szerint
zeller zöldje 1 csomo
vöröshagyma 1 db közepes fej
idény zöldség a díszítéshez
Vöröshagymát apróra daraboljuk, majd üvegesre pirítjuk a csirkemell filét csíkokra vágjuk, és hozzáadjuk a pirított hagymához, fűszerezzük, zeller zöldjét apróra vágva hozzáadjuk, majd az előfőzött brokkolit helyezzük hozzá keverés közben.
Ráöntjük a tejszint, és a fehérbort, majd készre pároljuk.
Rizst puhára pároljuk, majd egy pohárba nyomjuk, és óvatosan kipattintjuk.
Burgonyát megtisztítjuk és vékony szelezekre vágjuk, majd forró olajban kisütjük.
Idény zöldséggel vagy aszalt gyümölccsel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.