4 dl kefír,
1 dl tartós majonéz,
0,5 kg brokkoli,
3 db főtt tojás,
10 dkg parízer,
2 db piros színű, vastag húsú paprika ( Kápia, pritamin )
fél citrom leve,
só,
őrölt fehérbors,
1 kanál cukor
A 3 db tojást és a 0,5 kg brokkolit feltesszük főni. Ha megfőtt, hűtjük . ( A tojásokat keményre főzzük).
A 10 dkg parízert, a 2 db paprikát, 3db keményre főtt tojást 1 cm-s kockára vágjuk. A brokkoli rózsát 2-3 darabra vágjuk.
Kikeverjük a majonézt a 4 dl kefírrel, sóval, borssal, kevés cukorral és citromlével ízesítjük.
Ezután belekeverjük a kockára vágott parízert, paprikát és a főtt tojást. Hűtőbe tesszük egy-két órára, hogy az ízek összeérjenek.
Fogyasztható önmagában, vagy péksüteménnyel, pirítóssal .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.