5 szelet sertés/comb, tarja, karaj /
80 dkg burgonya
3-4 ek lisz
2 tojás
3-4 ek. zsemlemorzsa
olaj
2 ek. mustár
1 tk. foghagymakrém
só bors
A sertésszeleteket megmossuk, megtörüljük és kissé kiveregetjük. A húsokat sózzuk , borsózzuk.Majd mind két oldalát bekenjük a mustáros foghagymás krémmel.
Utánna szokásos modon bepanírozzuk, és bő forró olajban kisütjük.
A burgonyát meghámozzunk , kockára szeljük és megfőzzük.
Mi most burgonyapürévvel ettük, de petrezselymes krumplival is kitünő.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.