Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Brassói aprópecsenye

felvitel dátuma: 2011-09-29 15:05:54       mai nézettség: 1       nézettség: 3818
részletes recept
Brassói aprópecsenye
Hozzávalók 4 személyre:

Én ezt általában sertéshúsból készítem.

  • 1 kg sertéscomb felkockázva
  • 2-3 fej vöröshagyma felkockázva
  • , bors, fokhagyma fűszersó, pirosarany
  • pici sárga paprika
  • negyed paradicsom
  • tört pirospaprika
  • burgonya, olaj vagy zsír a sütéshez
  •  paleosan a köret kockára vágott karalábé picit előfőzve, majd megsütve
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 65 perc
Elkészítés:

A hagymát felkockázom és kevés zsíron üvegesre pirítom, majd hozzáadom az ételízesítőt, tört pirospaprikát összekeverem, pici levet teszek hozzá és beleteszem a felkockázott húst. Felteszem főni, mikor fehéredik a hús, azaz már forrt egyet, beleteszem a paprikát és a paradicsomot. Főzöm kb. 10 percig, aztán hozzáadom ízlés szerint a borst, pirosaranyat, kevés fokhagyma fűszersót, vagy két gerezd fokhagymát áttörve. Készre főzöm a pörköltet, hogy a hús megpuhuljon a szaft sűrű legyen. Közben a burgonyát megpucolom, felkockázom és kisütöm, megsózom kicsit vagy fokhagyma fűszersóval. Aztán összekeverem a pörivel. Nálunk amióta ismerem így készítjük.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2011 szeptember 29

Nagyon finom!Nálunk is kedvenc!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*