Nagyon finom!Nálunk is kedvenc!
Én ezt általában sertéshúsból készítem.
A hagymát felkockázom és kevés zsíron üvegesre pirítom, majd hozzáadom az ételízesítőt, tört pirospaprikát összekeverem, pici levet teszek hozzá és beleteszem a felkockázott húst. Felteszem főni, mikor fehéredik a hús, azaz már forrt egyet, beleteszem a paprikát és a paradicsomot. Főzöm kb. 10 percig, aztán hozzáadom ízlés szerint a borst, pirosaranyat, kevés fokhagyma fűszersót, vagy két gerezd fokhagymát áttörve. Készre főzöm a pörköltet, hogy a hús megpuhuljon a szaft sűrű legyen. Közben a burgonyát megpucolom, felkockázom és kisütöm, megsózom kicsit vagy fokhagyma fűszersóval. Aztán összekeverem a pörivel. Nálunk amióta ismerem így készítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.