Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Brassói aprópecsenye

felvitel dátuma: 2011-08-30 21:38:39       mai nézettség: 1       nézettség: 4741
részletes recept
Brassói aprópecsenye
Hozzávalók 4 személyre:

- 1 db sertés csukapecsenye

- 15 dkg füstölt mangalicaszalonna

- 20 dkg zöldborsó

- 2 cikk fokhagyma

- 1 teáskanál 

- 1 teáskanál bors

- 1 teáskanál delikát

- 1 teáskanál pirospaprika

Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

A csukapecsenyét csíkokra vágjuk, a fűszereket összekeverjük, amelyben egy éjszakán a hűtőben pácoljuk a húst.

A szalonnát kockákra vágjuk, kipirítjuk, kivesszük a zsírból. A zsiradékhoz hozzáadjuk a fűszeres húst, kevés vízzel felöntjük. Félfővésben hozzáadjuk a zöldborsót. Mikor minden megpuhult, levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a ropogós szalonnát.

Sült krumplival tálaljuk.

Szakács: Margó


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*