- 1 db sertés csukapecsenye
- 15 dkg füstölt mangalicaszalonna
- 20 dkg zöldborsó
- 2 cikk fokhagyma
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál bors
- 1 teáskanál delikát
- 1 teáskanál pirospaprika
A csukapecsenyét csíkokra vágjuk, a fűszereket összekeverjük, amelyben egy éjszakán a hűtőben pácoljuk a húst.
A szalonnát kockákra vágjuk, kipirítjuk, kivesszük a zsírból. A zsiradékhoz hozzáadjuk a fűszeres húst, kevés vízzel felöntjük. Félfővésben hozzáadjuk a zöldborsót. Mikor minden megpuhult, levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a ropogós szalonnát.
Sült krumplival tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.