Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 30 szerda Katalin, Kitti névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Brassói aprópecsenye 2

felvitel dátuma: 2018-06-10 21:12:06       mai nézettség: 1       nézettség: 643
részletes recept
Brassói aprópecsenye 2
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg sertés szűzpecsenye, vagy tarja,
6dkg füstölt szalonna,
1 db zöldpaprika,
1 db paradicsom,
1 vöröshagyma,
3- gerezd fokhagyma,
1 ek  sertészsír vay étolaj,
fűszerpaprika,
őrölt bors,
só,
majoránna ízlés szerint.
1 kg burgonya,
10 dkg zöldborsó

Előkészületi idő: 40 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A felaprított hagymát a szalonnán megpirítottam, majd hozzáadtam a húst, egy picike vizet, majd sóztam borsoztam, és elkezdtem főzni.
Egyszer adtam hozzá szintén egy picike vizet, hogy hadd főjön jó puhára a hús.

Amikor már majdnem jó volt a hús, hozzáadtam a felkockázott paradicsomot és paprikát, majd összepirítottam őket.

Ezalatt lereszeltem a fokhagymát, és a legvégén hozzáadtam a húsos részhez egy kevéske őrölt pirospaprikával pedig. 
A már kisült krumplival összekevertem, és kész. Lehet tálalni, savanyúsággal vagy kompóttal.

Szakács: IlonaB


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*