Hozzávalók.
2 cs. babapiskóta,
20 dkg. étcsoki, 2 tábla
olaj a csokit olvasztani,
50 dkg. gesztenyemassza,
5 dl. cukrozott habtejszín,Hullala
6-7dl tej,
1 cs. vaníliás cukor,
3 evőkanál porcukor
1 cs vanília puding
25 dkg ráma
Elkészítése:
4 dl tejben megfőzöm a pudingot amiben elkevertem a porcukrot is. Majd hagyom hűlni .Közben felolvasztom az egyik csokit .Ha kihűlt a puding bele keverem a hideg rámát .A fennmaradó tejben elkeverem a vaníliás cukrot és ebbe áztatom majd a babapiskótákat.A csatos torta formát csak a keretet használom. Tálcára rakom a karikáját és alsó sorban a tejbe áztatott babapiskótákkal kirakom majd a kikevert pudingos krémmel megkenem. Erre reszelek gesztenye masszát,és öntök rá a csokiból. Ezt addig ismételem amíg a hozzávalók elfogynak. Nekem 3 réteg lett legfelső sorra pudingos krém került. Így berakom a hűtőbe pihenni .Közben felverem a Hullala tejszínhab alapot .Ha egy fél napot pihen a torta az nem baj mert jól átérik a krémben. Ha kész levesszük a torta karikát róla és bekenjük a habbal az oldalát tetejét is A másik csokit is felolvasztom és ha nem meleg már meglocsolom vele a tortát .Majd a habbal és csokival tetszőlegesen díszítem .Ha előző napon készítjük akkor jobban megpuhul.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.