Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Boszorkány máglya *

felvitel dátuma: 2016-01-07 00:01:34       mai nézettség: 1       nézettség: 725
részletes recept
Boszorkány máglya *
Hozzávalók 4 személyre:

- 16 db babapiskóta
- 3 dl tej
- ízlés szerint vanília cukor, porcukor, rumaroma
- 25 dkg gesztenye massza 
- cukrozott tejszínhab
- 1 tábla étcsokoládé

Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:

A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot,porcukrot beletesszük,ízlés szerint rumaromát teszünk. A cukros rumos- tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk . A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!

Szakács: Krisztina


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*