Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Boszorkány máglya *

felvitel dátuma: 2014-03-13 19:26:03       mai nézettség: 1       nézettség: 1435
részletes recept
Boszorkány máglya *
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:
- 16 db babapiskóta
- 3 dl tej
- ízlés szerint vanília cukor, porcukor,rumaroma
- 25 dkg gesztenye massza
- cukrozott tejszínhab
- 1 tábla étcsokoládé
 

Előkészületi idő: 15 perc


Elkészítés:

 

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot , porcukrot beletesszük,ízlés szerint  rumaromát is teszünk. A cukros rumos- tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk . A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük.˘˘ 

Szakács:


Film link: https://www.facebook.com/Krisztina-Konyh%C3%A1ja-1656182284649978/

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*