A hideg vajat a liszttel, a cukorral összedarált dióval, és a tojással gyorsan eldolgozzuk, hűtőbe rakjuk fél órára.
Ujjnyi vastagra nyújtjuk, és ujjformára hengergetjük, majd kb. 8-10 centisre vágjuk. Formázgassuk meg őket.
A mandulabelet dobjuk forró vízbe és hagyjuk benne 5 pecig. Húzzuk le a barna héjat, majd áztassuk 3-4 percig az ételfestékben.
A karmokat kenjük át tojássárgával, nyomjuk bele a megfestett mandulákat "körmöknek". . 200 fokon süssük (előmelegítve).
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.