Bár nem nagyon szeretem a karajt, nekem nagyon száraz, de így bizonyára nem az. Kipróbálom biztosan,nagyon tetszik!
8 db kisebb vagy 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
3 dl tej
1 db chili paprika vagy chili por
3-4 gerezd fokhagyma
só
őrölt fekete bors
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk.A chili paprikát és a fokhagymát nagyon apróra vágjuk.Sajnos nem volt friss chilim így füstölt chiliport használtam.A hússzeleteket egy tálba tesszük,rászórjuk a paprikát és a fokhagymát.Ráöntjük a tejet és legalább egy órára /de inkább egy napra/ a hűtőbe tesszük.
Elkészítés:A karaj szeleteket lecsepegtetjük és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban kisütjük.Petrezselymes burgonyát készítettem hozzá de más körettel is finom!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Bár nem nagyon szeretem a karajt, nekem nagyon száraz, de így bizonyára nem az. Kipróbálom biztosan,nagyon tetszik!
Köszi szépen!Megéri kipróbálni,finom és porhanyós lesz a hús a tejtől.
Nagyon jó. Rántott szeletnél még nem jutott eszembe ez az előkészítési mód. Ki fogom próbálni!
Finom lehet! Nálunk viszont kedvenc a karaj!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.