Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » 16 hónapos kortól recept » Bőségtál karácsonyi káposztával

felvitel dátuma: 2011-12-29 08:01:41       mai nézettség: 3       nézettség: 8113
részletes recept
Bőségtál karácsonyi káposztával
Hozzávalók 8 személyre:

töltött sertés szűzpecsenye

2kg krumpli

 1 kg hagyma

25 dkg bacon szeletelt

2 kg sertés tarja

bors

0,5kg rízs

1 konzervkukorica

1 kg savanyúkáposzta

2 kg sertéscomb

15dkg füstölt kolbász

őrölt paprika

1 db tejföl

Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 180 perc

Elkészítés:

Megsütjük a szűzpecsenyét (sütőben),a töltelék,disznóvágáskor kerül bele kolbászhús .Ha kihűlt felszeljük

 

A krumplit hagymát bacont egy tepsibe tesszük a tarját befűszerezzük és a hagymás baconos krumplihoz adjuk megsózzuk olajat öntünk ,csak egy kávéspohárral és megsütjük a sütőben

A rízst megpiritjuk,majd megfőzzük ,én a konzervkukoricát is a rízzsel kicsit főzöm.

 

Karácsonyi káposzta:sertéscombból pörköltet főzök sűrű,de nem túl sok lével.Veszek egy hőálló tálat vagy tepsit. Elkezdem rétegezni egy réteg savanyúkáposzta egy réteg pörkölt és a füstölt kolbászból pár karika....A végén káposzátval betakarom és tejföllel megkenem.Meg sütöm a sütőben.

 

Mindenből teszek a tányérra.Laktató!

 

Szakács: Rena


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2011 december 29

Ínycsiklandozó az biztos!!Szuper!!:))

0/10 Renáta 2011 december 29

Köszi!Igen szuper volt :-)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*