Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Borsos tokány

felvitel dátuma: 2013-04-28 16:48:26       mai nézettség: 1       nézettség: 1272
részletes recept
Borsos tokány
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg lapocka
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kis doboz sűrített paradicsom

őrölt bors

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 50 perc
Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajban megdinsztelem, beleteszem az összezúzott fokhagymát, a sűrített paradicsomot, és kevés vízzel felöntöm. 4-5 percig főzöm, ezután beleteszem a csíkokra vágott húst. Sózom, borsozom, és gyakori kevergetés mellett összefőzöm. Fedő alatt közepes tűzön párolom, mindig csak kevés vizet adva hozzá, hogy szaftos legyen. Amikor megfő, főtt rizzsel vagy nokedlivel tálalom.
 

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*