A vajat beleteszem a 2,5 l-es Mirage Főzőedénybe. A hagymát megpucolom a TW Új Generációs Előkészítő Késsel, négyfelé vágom és beleteszem a Turbó Aprítóba. Pár húzással szép apróra vágom. A felaprított hagymát ráteszem az edényben levő vajra.
A TW Vízszintes Pengéjű Zöldséghámozóval megpucolom a répát és a petrezselyem gyökeret, majd a Konyhaművész Szeletelővel szép vékony karikákra szelem. Ezeket szintén beleteszem az edénybe.
Ráteszem a fedőt a fazékra és felteszem a tűzhelyre és lassú tűzön vagy kis fokozaton megpárolom a hagymát és a zöldségeket. Mikor majdnem puhára párolódtak a zöldségek, hozzáadom a mirelit borsót, összekeverem és fedő alatt együtt párolom tovább. Természetesen közben többször megkeverem a zöldségeket.
Kb. 20 perc után megfűszerezem, és felengedem 2 liter vízzel és készre főzöm a levest.
Mikor finom puha az összes zöldség és a borsó, belefőzöm a levesbe a házi tarhonyát.
Az elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.