Én imádom a borsót és nagyon ízlett.
20 dkg borsó
15 dkg apró vegyes zöldség
1 kis fakanál só
2 l víz
3 evk cukor
15 dkg csirke aprólék
1,5 dl étolaj
1 evk liszt
a három literes lábasba étolajat melegítünk,és a zöldséget a borsóval együtt jól meg pároljuk,és rá tesszünk lisztettt és össze keverjük,és felöntjük vízzel,és hozzá adjuk a néhány csontos csirke aprólékot,és a sót,amikor meg főtt,akkor hozzá adjuk a cukrott,és kicsit össze forraljuk,és kész,a csontos aprólékot vegyük ki ,és így tállaljuk a borsó levest.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.