Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Zöldség étel receptek » Borsó leves!

felvitel dátuma: 2014-03-11 21:51:54       mai nézettség: 13       nézettség: 7475
részletes recept
Borsó leves!
Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg borsó

15 dkg apró vegyes zöldség

1 kis fakanál

2 l víz

3 evk cukor

15 dkg csirke aprólék

1,5 dl étolaj

1 evk liszt

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

 a három literes lábasba étolajat melegítünk,és a zöldséget a borsóval együtt jól meg pároljuk,és tesszünk lisztettt és össze keverjük,és felöntjük vízzel,és hozzá adjuk a néhány csontos csirke aprólékot,és a sót,amikor meg főtt,akkor hozzá adjuk a cukrott,és kicsit össze forraljuk,és kész,a csontos aprólékot vegyük ki ,és így tállaljuk a borsó levest.

Szakács: Marika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Hornyák Gyuri 2014 április 15

Én imádom a borsót és nagyon ízlett.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*