Borjú comb: 0.40 kg
Csibemáj: 0.40 kg
Gomba: 0.40 kg
Vöröshagyma: 0.20 kg
olíva olaj: 2 dl
Só: 0.04 kg
Őrölt bors: 0.002 kg
Petrezselyem zöld: 1 csomag
Liszt. 0.10 kg
Étolaj a burgonya sütéshez
Zöldborsó: 0.10 dkg
Rizs: 0.40 kg
Burgonya: 0.40 kg
Friss zöldség, vagy uborka savanyúság a díszítéshez
Megtisztított borjút egyenlő szeletekre vágjuk, enyhén klopfoljuk.
Rövid olíva olajban megsütjük.
A csirkemájból, gombából, vöröshagymából, lisztből, olívaolajból, fűszerekből ( amelyeket apróra kockára vágtunk ) ragut készítünk.
A rizst és a borsót puhára pároljuk.
A burgonyát megtisztítjuk, vékony csikokra vágjuk, majd forró olajban kisütjük.
A kész szeletekre tálaljuk a ragut.
Sültburgonya és párolt rizst köretként, a friss zöldséggel díszítésként tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.