Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Borjúszelet gombás csirkemájjal

felvitel dátuma: 2011-02-24 14:33:11       mai nézettség: 1       nézettség: 5253
részletes recept
Borjúszelet gombás csirkemájjal
Hozzávalók 4 személyre:

Borjú comb: 0.40 kg
Csibemáj: 0.40 kg
Gomba: 0.40 kg
Vöröshagyma: 0.20 kg
olíva olaj: 2 dl
Só: 0.04 kg
Őrölt bors: 0.002 kg
Petrezselyem zöld: 1 csomag
Liszt. 0.10 kg
Étolaj a burgonya sütéshez
Zöldborsó: 0.10 dkg
Rizs: 0.40 kg
Burgonya: 0.40 kg
Friss zöldség, vagy uborka savanyúság a díszítéshez

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Megtisztított borjút egyenlő szeletekre vágjuk, enyhén klopfoljuk.
Rövid olíva olajban megsütjük.
A csirkemájból, gombából, vöröshagymából, lisztből, olívaolajból, fűszerekből ( amelyeket apróra kockára vágtunk ) ragut készítünk.
A rizst és a borsót puhára pároljuk.
A burgonyát megtisztítjuk, vékony csikokra vágjuk, majd forró olajban kisütjük.
A kész szeletekre tálaljuk a ragut.
Sültburgonya és párolt rizst köretként, a friss zöldséggel díszítésként tálaljuk.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*